Kinek való ez a szoftver?

A SocialProof.hu szoftverét olyan vállalkozóknak ajánljuk, akik kampányban gondolkoznak és Facebook-on vagy Google-on hirdetnek vagy más úton terelnek látogatókat az oldalukra. Önmagában a szoftver nem váltja meg a világot. 🙂

Viszont ha az oldaladra naponta 300 db látogatónál több érkezik, akkor érdemes terelni őket, figyelmüket felhívni, amivel extra konverziót érhetsz el az oldaladon, legyen ez egy webshop vagy pedig szolgáltatás bemutatása és megrendelése.

Akkor lehet elérni vele plusz konverziót, ha a megfelelő oldalon a megfelelő értesítést, figyelemfelhívó képet, szöveget, segítséget, visszajelzést vagy megosztást mutatsz meg látogatóid számára. Ez a szoftver képes arra, hogy megfelelő helyen, megfelelő időben jelenítsen meg különböző értesítéseket.

Nem csak azt látod, hogy mennyi alkalommal jelent meg az adott értesítés, hanem azt is, hogy mennyi alkalommal vitték rá a kurzort a látogatók és mennyi kattintás érkezett rá, mindezt figyelemmel kísérheted a statisztika fül alatt.

Regisztrálás

A szoftver használatához regisztrálás szükséges.
Regisztrálni a következő oldalon lehetséges: https://app.socialproof.hu/register

A következő adatok megadása szükséges:
– Teljes név
– E-mail cím
– Jelszó

A beviteli mezők alatt rá kell kattintani a Google reCAPTHCA résznél a „Nem vagyok robot”-ra.
A regisztráláshoz el kell fogadni az Adatvédelmi irányelveket és az Általános Szerződési Feltételeket is.

Miután kitöltöttük a regisztrációs mezőket, kapunk az e-mail címünkre egy e-mailt, amiben szerepel egy link, amivel megerősítjük a regisztrációnkat. Ameddig ez nem történik meg, nem tudunk belépni a fiókunkkal a szoftver használatához.

Elfelejtett jelszó

Amennyiben elfelejtettük a jelszavunkat lehetőségünk van új jelszót kérnünk a következő linkre kattintva: https://app.socialproof.hu/lost-password

Ezen a felületen írjuk be azt az e-mail címet, amit regisztráláskor megadtunk korábban.
Az adatok kitöltése után rendszerünk küld egy levelet, amiben szerepel egy link, erre kattintva új jelszót adhatunk meg.

Aktiválási e-mail újraküldése

Feltöltés alatt.

Bejelentkezés

A szoftver használatához bejelentkezés és előzetes regisztráció szükséges.
Amennyiben van már fiókunk, akkor a következő címen tudunk belépni: https://app.socialproof.hu/

66
Chat Icon Close Icon